Huisreglement

U bent zwanger…

In dat geval: proficiat! Indien u (vermoedelijk) zwanger bent, meld dit dan steeds duidelijk aan de tandarts voor de behandeling. De meeste behandelingen kunnen perfect uitgevoerd worden tijdens de zwangerschap, zonder problemen voor uw kind. Een beperkt aantal zaken is echter niet aangewezen, bijvoorbeeld het nemen van röntgenfoto’s.

 

Tijdig annuleren

Indien u niet op uw afspraak aanwezig kan zijn, gelieve deze dan minstens 48u op voorhand te annuleren. Hierdoor heeft de tandarts terug een gaatje vrij in zijn agenda, waardoor het mogelijk is mensen met tandpijn sneller verder te helpen. Indien u meermaals laattijdig verwittigt, zal een compensatie-vergoeding aangerekend worden.

 

Wees steeds op tijd

Probeer steeds op tijd te zijn op uw afspraak. Indien dit niet lukt, probeer de tandarts dan zo snel mogelijk te verwittigen en de vertraging te beperken tot een minimum. Wanneer u te laat bent, zal de tandarts met uw behandeling later klaar zijn, waardoor alle mensen na u ook moeten wachten. U wordt toch ook graag op tijd geholpen?

 

Ook de tandarts kan al eens te laat zijn

Wanneer er iemand belt met tandpijn is aan de telefoon niet altijd goed in te schatten wat de juiste oplossing is. Hierdoor gebeurt het wel eens dat een behandeling langer duurt dan voorzien. Maak u dus niet druk wanneer u in de wachtzaal zit te wachten. Bedenk dat wanneer u in de stoel zou liggen, u ook graag heeft dat de tandarts voor u de nodige tijd neemt.

 

De tandarts gaat tot het uiterste voor u

Er kan geen garantie verleend worden op tandheelkundige behandelingen. Tandheelkunde is een ‘inspanningsverbintenis’ wat betekent dat wij ons uiterste best doen om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Er zijn echter ook factoren die we niet onder controle hebben en die het resultaat of de duurzaamheid van een behandeling kunnen beïnvloeden.

 

Tanden poetsen

Het is voor uw tandarts fijn om in een frisse mond te werken. Wij hebben hiervoor ook een poetshoek ter beschikking thv. de wachtzaal in de praktijk. Het wordt ten zeerste op prijs gesteld als u uw tanden poetst voor uw bezoek.

 

Betalingen

Voor ieders veiligheid wordt gevraagd om zoveel mogelijk met bancontact te betalen. Bij gebrek aan betaling kan eventueel een overschrijvingsformulier meegegeven worden. Betalingen per overschrijving dienen te gebeuren binnen de 15 werkdagen. Bij gebrek aan tijdige betaling zullen wij genoodzaakt zijn om een incassobureau in te schakelen. Alle bijkomende kosten hieraan verbonden zijn ten laste van de verschuldigde.

 

Tarieven

Onze tarieven weerspiegelen onze investering in tijd, kwaliteit, digitalisering en personeel. Ook scholen wij ons continu bij waardoor wij steeds de laatste technieken en materialen gebruiken. Hierdoor hebben wij er voor gekozen ons niet akkoord te verklaren met de conventietarieven. Tot 18 jaar worden echter wel de conventietarieven gehanteerd, zodat tot die leeftijd nagenoeg alle behandelingen volledig worden terugbetaald door het ziekenfonds. We zijn er van
overtuigd dat de geleverde kwaliteit en service onze tarieven dan ook rechtvaardigt.

 

Privacy

Tandcentrum De Pinte verzamelt, verwerkt en deelt alle gegevens conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Tandcentrum De Pinte

BE 0766.670.281

Baron de Gieylaan 55

9840 De Pinte

☏ 09 278 78 77

error: Content is protected !!