Team

De tandartsen leggen zich toe op zowel algemene tandheelkunde als op meer gespecialiseerde deelgebieden. Door constante bijscholing en ervaring, opgedaan in andere groepspraktijken, blijven ze op de hoogte van de laatste nieuwe technieken in de tandheelkunde.

De behandelingen die in de praktijk worden uitgevoerd zijn :  preventieve behandelingen, conserverende tandheelkunde, endodontie, uitneembare protheses, vast kroon- & brugwerk, kindertandheelkunde, extracties, implantologie, esthetische tandheelkunde en bleaching.

De patiënt komt altijd op de eerste plaats, we nemen steeds voldoende tijd om aandachtig naar uw vragen, problemen en wensen te luisteren. Zo streven wij naar een optimale en individuele behandeling voor elke patiënt. Het maken van een individueel behandelplan waarbij de wensen van de patiënt worden besproken is heel belangrijk. Hierbij worden alle mogelijke behandelopties aangekaart en de voor- en nadelen besproken.

In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot de verwerking van persoonsgegevens, is de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van toepassing op alle gegevens die met uw tandarts worden uitgewisseld.

 

Guillaume Baetslé
Tandarts

Guillaume behaalde zijn Master in de Tandheelkunde aan de Universiteit Gent in 2015. Na het behalen van zijn postgraduaat Algemene Tandheelkunde werkte hij in verschillende groepspraktijken waar hij ervaring opdeed in conserverende, restauratieve en prothetische tandheelkunde. Hij volgde ook een opleiding implantologie waardoor vaste tandvervanging ook kan voorzien worden in de praktijk. 

Guillaume heeft in het verleden expertise opgedaan in 3D-printing. Hierbij werden modellen geprint om complexe maxillofaciale ingrepen accuraat te kunnen voorbereiden. Deze expertise wordt nu ook toegepast in het voorbereiden van uitgebreide tandheelkundige behandelingen.

Nicolas De Landsheer
Tandarts

Nicolas heeft een Master in de Tandheelkunde aan de Universiteit Gent behaald in 2015. Na het behalen van zijn postgraduaat Algemene Tandheelkunde werkte hij in een groepspraktijk rond Kortrijk waar hij ervaring opdeed in verschillende deelgebieden en bleef hij zich ook bijscholen in binnen- en buitenland.
Tijdens zijn studies deed hij ook ervaring op in het buitenland via een Erasmus uitwisseling in Parijs.

Nicolas heeft een affiniteit voor restauratieve en prothetische tandheelkunde, preventie en endodontie zijn ook zeer belangrijk voor hem.

Eva Ulander
Tandarts

Eva heeft haar Master in tandheelkunde behaald in de Zweedse Universiteit van Umeå in 2016. Om haar kennis uit te breiden volgde ze een Erasmus opleiding in Algemene Tandheelkunde aan de Université Paris Descartes. Na een tijd in Zweden gewerkt te hebben, verhuisde ze naar België en behaalde ze haar postgraduaat Algemene Tandheelkunde aan UGent in 2017. Hiernaast heeft ze in verschillende praktijken in België ervaring opgedaan, zo heeft ze haar kennis uitgebreid in de algemene en restauratieve tandheelkunde.

Eva vindt het belangrijk dat de patiënt zich op zijn gemak voelt. Samen een individueel passend plan maken is een belangrijke eerste stap, en ze hecht veel belang aan preventie. Eva spreekt vloeiend Zweeds, Nederlands en Engels. 

Morgane De Cock
Tandartsassistente

Morgane is het vertrouwd gezicht van Tandcentrum De Pinte. Ze staat in voor de dagelijkse running van de praktijk, staat de patiënten telefonisch te woord en assisteert de tandartsen bij uitgebreide behandelingen. 

Tandcentrum De Pinte

Baron de Gieylaan 55
9840 De Pinte

☏ 09 278 78 77